Τσούμαρης για Διευθυντής και Γραφείο Τύπου, Μπουντούρης για σκάουτερ στην ΑΕΛ!

“Μπαράζ” ανακοινώσεων για την ΠΑΕ ΑΕΛ, σε οργανωτικό πλαίσιο, με τον Χρήστο Τσουμάρη να αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Τύπου και τον Σωκράτη Μπουντούρη να εκτελεί χρέη σκάουτερ στους “βυσσινί”.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Χρήστο Τσούμαρη:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την θέση του Γενικού Διευθυντή της αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Τσούμαρης, ο οποίος εκ παραλλήλου θα εκτελεί χρέη υπευθύνου για θέματα Τύπου και ΜΜΕ.

Επισημαίνεται ότι κατά την 30ετή επαγγελματική – δημοσιογραφική διαδρομή του, υπήρξε υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας κατά τις περιόδους Σεπτέμβριος 2002-Νοέμβριος 2005, Μάιος 2008-Μάιος 2010 και Οκτώβριος 2016-Μάρτιος 2017, βιώνοντας εκ των έσω τον οργανισμό την ΑΕΛ από τον πυθμένα της Γ’ Εθνικής ως και τα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, το ποδόσφαιρο είναι χαρά, παιχνίδι. Αν δεν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, δεν έχει νόημα να υπάρχουμε. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά φέτος, δεν υποσχεθήκαμε ότι θα βγούμε ή ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Οι δυνατότητές μας είναι συγκεκριμένες και δεν τις κρύβουμε”.

Για τον Σωκράτη Μπουντούρη:

“Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται η συνεργασία της με τον κ. Σωκράτη Μπουντούρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα scout– ανιχνευτή ταλέντων, για λογαριασμό της πρώτης ομάδας, συνεργαζόμενος παράλληλα με το επιτελείο των τμημάτων υποδομής.

O Σωκράτης Μπουντούρης είναι γεννημμένος στις 23 Νοεμβρίου 1977, έκανε πλούσια καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1995 έως το 2015, όπου διακρίθηκε ως σκόρερ στις ομάδες Αναγέννηση Καρδίτσας, Πατραϊκός, Ποδειδώνας Ν.Πόρων, Ολυμπιακός Βόλου και Πανθρακικός, ενώ διετέλεσε και γενικός αρχηγός της Αναγέννησης την περίοδο 2017-18.

Είναι πτυχιούχος του Institute of Sport Analysis με πιστοποίηση στο scouting & talent ID, γνωρίζει μεταξύ άλλων όσο λίγοι το θεσσαλικό ποδόσφαιρο και τον καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στην οικογένεια της ΑΕΛ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις