Και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή της SL2 για την εύρεση λύσεων στα προβλήματα της Λίγκας

Ανάμεσα στις αποφάσεις που λήφθηκαν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, υπήρξε συνεννόηση για την σύσταση επιτροπής, η οποία θα έρθει σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Αλέξης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπραγματευτεί διά ζώσης, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους, αυτά που δικαιούται η ομάδα του και η Super League 2, με σκοπό τη διαμόρφωση συνθηκών για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή απαρτίζεται, επίσης, από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις