“Βόμβες” από Ανόρθωση: Παίρνει Γκοντόπουλο – Ίλτσογλου, κρατά Μπόγδανο!

Το “κερασάκι στην τούρτα” βάζει στον αγωνιστικό της σχεδιασμό, στη νέα της εποχή στη Γ’ Εθνική, η Ανόρθωση που “κλείνει” τους Γκοντόπουλο και Ίλτσογλου από τον Ολυμπιακό Βόλου!

Οι ιθύνοντες της ομάδας, στις αρχικές συζητήσεις με τους δύο πολύπειρους και ποιοτικότατους καλαθοσφαιριστές, βρήκαν πρόσφορο έδαφος διαπραγματεύσεων, με τους παίκτες να είναι, εξ’ αρχής, θετικοί στο να συνεχίσουν την μπασκετική τους σταδιοδρομία στην Ανόρθωση. Το τελικό ραντεβού, μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, ενδέχεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, με τους Γκοντόπουλο και Ίλτσογλου, πολύ πιθανό, να ανακοινώνονται κι επίσημα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι επίσημες ανακοινώσεις δεν θα σταματήσουν εκεί, με τη διοίκηση της Ανόρθωσης να επισημοποιεί σύντομα και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μπόγδανο! Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία, όσον αφορά την προσεχή σεζόν, με την ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη να διατηρεί στο δυναμικό της έναν σεσημασμένο σκόρερ κι εκ των εμπειρότερων εν ενεργεία παικτών της κατηγορίας.

Μαζί με τους Φιλίππου και Καραθανάση, που και με αυτούς θα επισημοποιηθεί η συνέχιση της συνεργασίας, το ρόστερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ολοκληρώνεται, με τη βολιώτικη ομάδα να μπαίνει στον “στίβο” της Γ’ Εθνικής πολύ δυναμικά, με ρόστερ που… “τρομάζει”, καθώς μη ξεχνάμε τις ήδη υπάρχουσες, ποιοτικές προσθήκες κι ανανεώσεις της ομάδας, όπως του Σιμάκη, του Παρασκευά, του Καραγεώργου, του Σκαμάγκα και άλλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις