Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν έμπρακτα την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει φέτος, με την επιστροφή την ομάδα μας σε λαρισινά χέρια, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Χωρίς υπερβολή, στόχος της νέας διοικητικής ηγεσίας είναι η πώληση όλων των διαθέσιμων θέσεων και η δημιουργία ακατάρριπτων ρεκόρ που θα συζητηθούν σε όλη την Ελλάδα.

Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της ομάδας μας, είναι χρυσή ευκαιρία να αποδείξουμε και να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα πως είμαστε ΙΣΟΒΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει, όπως είναι ήδη γνωστό, από την Τετάρτη 27/7, με τις τιμές και την κατανομή των θυρών ανά σημείο πώλησης να έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3 VIP / 600€ και ΘΥΡΑ 3 / 300€ (γραφεία ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)
ΘΥΡA 2 και ΘΥΡΑ 4 / 200€ (Πολυϊατρείο Animus, Κύπρου & Σκαρλάτου-Σούτσου, ισόγειο)
ΘΥΡΑ 10 / 170€ (21admedia, Παπαναστασίου & Βενιζέλου, ισόγειο)
ΟΙ ΩΡΕΣ διάθεσης θα είναι Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ. – 7 μ.μ. και το προσεχές Σάββατο 30/7 από 10 π.μ. – 2 μ.μ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

ΕΝΗΛΙΚΟΙ:

Α) Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

Β) ΑΜΚΑ

Γ) ΑΦΜ

ΑΝΗΛΙΚΟΙ:

Φωτοτυπία και των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας (εάν έχουν) και θεωρημένη από ΚΕΠ συναίνεση του κηδεμόνα τους, στην οποία να αναφέρονται το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ του κηδεμόνα και των ιδίων εάν υπάρχουν.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

1. Η Θύρα 10 του σταδίου Αλκαζάρ διατίθεται με ποσόστωση πληρότητας της τάξης του 50%, μετά από σχετική υπόδειξη της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΛ και έως το πέρας της διατύπωσης των τελικών συμπερασμάτων της μελέτης στασιμότητας που διενήργησε το υπουργείο.

2. Στη διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται επιπλέον 500 εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 1, στην οποία πρόθεσή μας είναι να δοθούν προς χρήση στους οργανωμένους οπαδούς που θα πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Δεδομένου του ικανού χρόνου που μεσολαβεί έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, τους καλούμε να θέσουν το συντομότερο υπόψη της ΠΑΕ ολοκληρωμένη πρόταση δημιουργίας συντεταγμένου Συνδέσμου – Λέσχης φιλάθλων, προκειμένου να προχωρήσουμε στα περαιτέρω της απαιτούμενης διαδικασίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις