Ιάσων Άλλης Μεριάς: Λύση συνεργασίας με Άγγελο Χριστοδούλου

Τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Χριστοδούλου ανακοίνωσε ο Ιάσων Άλλης Μεριάς που παράλληλα ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η ανακοίνωση:

Τα τελευταία δύο χρόνια ο προγραμματισμός και οι στόχοι της ομάδας μας πορεύονται σε συνοχή με την εξέλιξη των αθλητών μας ώστε να τους ετοιμάσουμε κατάλληλα για να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Θα θέλαμε λοιπόν σαν διοίκηση να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή μας ΑΓΓΕΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ για την προσφορά του στην ομάδα έχοντας τελειώσει μια χρονιά με 17 συμμετοχές 1400 αγωνιστικά λεπτά 2 γκολ και 6 ασίστ. (σαν αριστερο μπακ)
Και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Νίκος Τζιόλας (προπονητής): “Θέλω να ευχηθώ στον Άγγελο υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες. Για μένα και για τον ίδιο είναι ένα κερδισμένο στοίχημα μιας και από την αρχή της συνεργασίας μας μου έδειξε πόσο πολύ θέλει να δουλέψει και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από προπονητές είμαστε και μια διαφορετική φιγούρα στα μάτια των αθλητών μας ειδικότερα στους πιο μικρούς, οπότε πρέπει να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν πως ακόμα και το πιο μικρό βήμα είναι ένα ακόμα που θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο τους.

Αυτή είναι και θα είναι η νοοτροπία μας σαν ομάδα όμορφο ποδόσφαιρο, ανταγωνιστική ομάδα & εξέλιξη παικτών.

Ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα τις επόμενες ημέρες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις