Austrian Boys: Προειδοποιούμε τους γνωστούς-αγνώστους και δήθεν Ολυμπιακάρες…

Δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα θα βρίσκονται οι Austrian Boys, όπως δηλώνουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Παράλληλα προειδοποιούν “γνωστούς-αγνώστους και δήθεν Ολυμπιακάρες” που κάνουν υπόγειο πόλεμο στην ομάδα, να σταματήσουν διότι θα τους βρουν μπροστά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys:

“Μια νέα σελίδα γύρισε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Μια νέα εποχή, με υγεία, ειλικρίνεια και πάνω από όλα αξιοπρέπεια, 3 βασικά στοιχεία τα οποία τα τελευταία 6 χρόνια απλά ήταν απών. Η ομάδα μετά από μια χρονιά που θέλουμε να τη σβήσουμε από τη μνήμη μας, φέτος ξεκινά μια νέα προσπάθεια. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε οι πρώτοι που θα είμαστε διπλά της να τη στηρίξουμε και να την προστατεύσουμε από οποιαδήποτε απειλή είτε εκ των έσω είτε εκ το έξω.

Η σεζόν για εμάς ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα, στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, και όπως ξέρουμε μόνο εμείς θα είμαστε εκεί να δώσουμε το σύνθημα της ανασύνταξης. Καλούμε όλο το κόσμο να δώσει το παρών, και με τη θετική μας ενέργεια να δώσουμε το μήνυμα στους νέους παίχτες, το μήνυμα της συσπείρωσης και της υγείας.

Το club έχει στη διάθεση του διάρκειας της κατηγορίας FANS, παρακαλούνται τα μέλη μας όσο ο χώρος είναι κλειστός (λόγο της πρόσφατης τροπολογίας του υφυπουργού) να έρθουν σε επαφή με τα γνωστά πρόσωπα για την προμήθεια των καρτών.

Κλείνοντας, επειδή η ποδοσφαιρική πιάτσα είναι μικρή, μαθαίνουμε τα πάντα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τους γνωστούς – αγνώστους <<πρώην>> και δήθεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ να σταματήσουν να κάνουν υπόγειο ύπουλο πόλεμο την ομάδα, να σταματήσουν να βάζουν εμπόδια στον σχεδιασμό της ομάδας, διότι θα μας βρούνε μπροστά τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις