Νταβέλης: “Έχουμε αποδείξει ότι η Περιφέρεια μπορεί, ποτέ ξανά σε χέρια μη Λαρισινά η ΑΕΛ”

Στη μάχη της περιφέρειας «απέναντι σε ένα γίγνεσθαι το οποίο δεν είναι πάντα δίκαιο και δεν μοιράζεται τις ίδιες ευκαιρίες. Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη Λαρισινά», αναφέρθηκε κατά την αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου μοντέλου της ομάδας, τονίζοντας πως «τα Κύπελλα του ’85 και του ’07 καθώς και το πρωτάθλημα του ’88, θυμίζουν πως η Περιφέρεια μπορεί».

«Πίσω από αυτούς του άθλους ακολούθησαν πολλοί, αλλά δεν πρέπει όμως να μείνουμε στο δάφνες του παρελθόντος γιατί έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον», συνέχισε.

Στη συνέχεια ο κ. Νταβέλης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη προσπάθεια, καθώς όπως τόνισε «παραλαμβάνουμε μία ομάδα που χρειάζεται πολλή δουλειά». Τόνισε δε πως σ’ αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας».

«Από αυτή τη διοίκηση μπορείτε να προσδοκείτε πράγματα όταν συσταθεί εκ βάθρων. Εγώ αγόρασα μετοχές, ούτε την ιστορία, ούτε το asset, όλα αυτά είστε εσείς και πάνω σε αυτό θα κάνουμε μία μεγάλη επένδυση», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και συνέχισε «θα πρέπει να δείξουμε υπερπροσπάθεια σε μία κατηγορία με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Super League 2 είναι δύσκολη κατηγορία και ένα σκαλοπάτι».

Επισήμανε ότι η ομάδα θα περπατήσει με ρεαλισμό και με ειλικρίνεια, χωρίς ψέματα και με μία προσπάθεια σύστασης της ομάδας εκ βάθρων, με ακαδημίες, με προπονητικό επιτελείο αλλά και διοικητικό επιτελείο.

Τέλος, έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ, να δώσει το βροντερό «παρών» στην πρώτη προπόνηση την Πέμπτη μαζί με τον αγιασμό, αλλά και στην έναρξη του πρωταθλήματος κατακλύζοντας το γήπεδο.

«Κανόνας της ομάδας πρέπει να είναι η διαφάνεια, έκανα επιλογές καθαρότητος σε όλα τα επίπεδα», επεσήμανε τονίζοντας πως η υπέρτατη φιλοδοξία του είναι στο θρυλικό Αλκαζάρ να παίζουμε με 12 παίκτες και ο 12ος παίκτης να είστε εσείς. Καλή τύχη και πρωτιές στη Λάρισα».

Πηγή: aelole

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις