Επέστρεψε στη μοναξιά της κορυφής ο Ηρακλής, 2-0 την Αγ. Παρασκευή

Δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση στην αναμέτρηση ο Ηρακλής έφτασε σε άλλη μια άνετη επικράτηση (2-0) κόντρα στην Αγ. Παρασκευή και επέστρεψε στην κορυφή και στο +3 από τους διώκτες του. Σκόρερ οι Ντάκος (7’ αυτ.) και Μόσιος (15’).

Εκρηκτικό πρώτο τέταρτό από τους γηπεδούχους και 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Φασουράκη γνώριζαν εξ αρχής πως με ένα γρήγορο γκολ θα έδιωχναν το οποιοδήποτε άγχος από τα πόδια τους και στο 7’ έπειτα από γύρισμα του Ασλάνογλου από τα δεξιά έγινε το 1-0 όταν ο Ντάκος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε άθελα του στα δίχτυα του Τσιτσιρίκου. Στο 9’ ήταν η σειρά των ποδοσφαιριστών του Στ. Μαλακασιώτη να απειλήσουν την εστία του Πολυμέρου, όταν σε σουτ του Παπακώστα ο Ντούρο θα βάλει σωτήρια την προβολή ανακόπτοντας την πορεία της μπάλας προς την εστία της ομάδας του, με μοναδικό κέρδος το κόρνερ για τους φιλοξενούμενους. Με την συμπλήρωση 15’ στην αναμέτρηση ο Ηρακλής έκανε δύο τα τέρματα του με κεφαλιά του Μόσιου, ο οποίος νίκησε τους πάντες στον αέρα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάγκα μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Τσιτσιρίκο διαμορφώνοντας το 2-0. Με την επίτευξη του δευτέρου τέρματος οι γηπεδούχοι, έψαξαν ένα ακόμη τέρμα που θα κλείδωνε το ματς όμως σε προσπάθειες του Ασλάνογλου (κεφαλιά στο 21’ και σουτ στο 26’) ο Τσιτσιρίκος με εντυπωσιακό τρόπο κράτησε το επιμέρους σκορ.

Δεν βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω βροχής.

Το δεύτερο μέρος δεν χρίζει καμίας απολύτως αναφοράς καθώς η δυνατή βροχόπτωση επιβάρυνε πολύ τον ήδη κακό αγωνιστικό χώρο του Βασδέκειου και μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Συγκεκριμένα οι δυο ομάδες απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ τους δυο κίπερ, ενώ δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα όσον αφορά τα τελειώματα εντός περιοχής. Οι φάσεις που χρίζουν αναφοράς ήταν από μεριάς Ηρακλή αρχικά τα σουτ των Τσελέπη (49’) και Μόσιου στο (63’) αλλά και η φάση του Νούσια στο 83’ που όμως δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και για λογαριασμό της Αγ. Παρασκευής τα σουτ των Παντέλογλου και Μαρμαρινού που κατέληξαν εύκολα στην αγκαλιά του Πολυμέρου στο 52’ και 71’ αντίστοιχα.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Βόλου: (Γ. Φασουράκης) Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (85’ Βουρδάκης), Μόσιος (76’ Θάνος), Ασλάνογλου (69’ Τζήμας).

Αγ. Παρασκευή: (Στ. Μαλακασιώτης) Τσιτσιρίκος, Ντάκος (46’ λ. τρ. Παναγιώτου), Βαν-ντε-χούιε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Χατζημητροφάνης, Παντέλογλου, Παπακώστας, Μαρμαρινός (85’ Κοτσέλος), Γιάτσος (77’ Κουτσιαρής).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις