Στοίχημα: Εύκολα ο Ολυμπιακός στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Τετάρτης, με τις “μάχες” των ελληνικών ομάδων να ξεχωρίζουν από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στο winmasters app

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα του στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τους Ισραηλινούς εκτός έδρας και θέλει σήμερα στο “Γ. Καραϊσκάκης” να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός Μάρτινς ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς προορίζονται για βασικοί οι Μ. Καμαρά, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ελ-Αραμπί, με την ελπίδα να κάνουν πιο επιθετική και πιεστική την ομάδα του. Κατάμεστο αναμένεται το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από την πλευρά της η Μακάμπι πήρε καλό βαθμό στο ματς της περασμένης εβδομάδας, μπορεί να σώθηκε στο φινάλε με το τυχερό γκολ του Χαζίζα, όμως η ισοπαλία ήταν το λιγότερο που άξιζε. Δεν έχασε την ψυχραιμία της μετά το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού, έπαιξε το ποδόσφαιρο της, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, εκμεταλλεύτηκε τις κλιματολογικές συνθήκες και πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο. Είχε δύο ακυρωθέντα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τετ-α-τετ στο δεύτερο μέρος, δοκάρι και τελικά βρήκε το γκολ στο φινάλε με το απίστευτο και τυχερό γυριστό του Χαζίζα. Περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός εντός έδρας, μπροστά στο κοινό του οφείλει να ρισκάρει και να επιτεθεί, εκτιμούμε ότι αν πιέσει τη Μακάμπι Χάιφα θα της προκαλέσει πολλά προβλήματα. Η τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα έκανε τους Ισραηλινούς να δείχνουν καλύτερη ομάδα απ’ ότι πραγματικά είναι. “Βλεπουμε” άνετη επικράτηση των “ερυθρόλευκων”.

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!  

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις