Με απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία για Πανσερραϊκό

Μεγάλο άτυχο έχουν οι πρώτες μέρες προετοιμασίας για τον Πανσερραϊκό, με τον Γιώργο Παπαβασιλείου να αποκομίζει κάταγμα περώνης, σε προπόνηση των λιονταριών πριν λίγα 24ωρα, γεγονός που θα τον αφήσει στα “πιτς” για τουλάχιστον δύο μήνες.

Αναλυτικά:

“Με καθημερινές προπονήσεις, άλλες ημέρες διπλές και άλλες ημέρες μονές, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας εντός Σερρών και μέχρι την αναχώρηση της για τον Βελβεντό Κοζάνης, εκεί όπου 01-13 Αυγούστου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Στέλιος Βενετίδης και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, δουλεύουν καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές σε υψηλούς ρυθμούς, πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με την αφόρητη ζέστη ορισμένες ημέρες, με τον τεχνικό της ομάδας μας να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει στο γήπεδο αυτό το διάστημα.

Ο άτυχος των πρώτων ημερών της προετοιμασίας είναι ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ο οποίος σε μία άτυχη στιγμή στην προπόνηση του Σαββάτου υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες τουλάχιστον, με τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο να στέκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις