Βόλος: Κάμερα κατέγραψε κλοπή ποδηλάτου – Τη βοήθεια του κόσμου ζητά η ιδιοκτήτρια

Μάστιγα έχει γίνει η κλοπή ποδηλάτων στον Βόλο. Σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ακόμη ένα ποδήλατο κλάπηκε από την περιοχή του ΙΚΑ Βόλου.

Τον κλέφτη κατέγραψε κάμερα καταστήματος, με την ιδιοκτήτρια να ζητά της βοήθεια του κόσμου για να βρει τον δράστη και να της επιστραφεί το ποδήλατο. Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο κλέφτης δοκιμάζει να ανοίξει και πόρτα αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να βρει ξεκλείδωτο το όχημα και να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Αναλυτικά το post της Βολιώτισσας και το βίντεο:

“Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που πήρε το ποδήλατο. Σήμερα τον είδανε απέναντι από τον ΟΤΕ Βόλου να ανεβαίνει στο ποδήλατο και να κατευθύνεται ανάποδα στην Ιωλκού προς τα πάνω. Φορούσε μπεζ παντελόνι και γαλάζια μπλούζα. Παρακαλώ κοινοποιήστε κάποιος θα τον αναγνωρίσει από το βίντεο. Το ποδήλατο έχει χαρακτηριστική κόκκινη ρίγα στα φτερά μπρος και πίσω.

ΚΛΟΠΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Εκλάπη γυναικείο ποδήλατο πόλης στην περιοχή του ΙΚΑ Βόλου χρώματος ζαχαρί, με κόκκινη ρίγα στα φτερά μπρος πίσω και καφέ δερμάτινη σέλα. Το ποδήλατο είναι πολύ ιδιαίτερο δεν κυκλοφορούν άλλα τέτοια. Παρακαλώ κοινοποιήστε εάν κάποιος το δει να με ενημερώσει! Ευχαριστώ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις