Έρχονται “πακέτο” για τη Νίκη Βόλου: Μιράντα και Σιαφά φοράνε τα κυανόλευκα

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που η διοίκηση της Νίκης Βόλου “παλεύει” να φέρει στην ομάδα.Και οι δύο γνώριμοι και οι δύο ισχυροποιούν αδιαμφισβήτητα την επιθετική της γραμμή.

Πρόκειται για τους δύο διεθνείς με την Ισημερινή Γουϊνέα, Χοσέτε Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά.

Ο Χοσέτε Μιράντα φόρεσε τα κυανόλευκα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, έδειξε την αξία του, όμως στη Νίκη Βόλου είχε έρθει δανεικός από τη Χετάφε και έπρεπε να επιστρέψει στον ισπανικό σύλλογο. O 24χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με την marca είχε προτάσεις τόσο από ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν όσο και από ελληνικές. Ωστόσο, οι συνθήκες και η σιγουριά της Νίκης Βόλου, έγειραν τη ζυγαριά προς τον βολιώτικο σύλλογο. Ο Μιράντα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στη Νίκη Βόλου.

Ο συμπατριώτης του Μιράντα, Όσκαρ Σιαφά, αποτέλεσε μήλον της έριδος για αρκετούς συλλόγους της SL2, καθώς οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό Βόλου (19 συμμετοχές – 7 γκολ) δεν πέρασαν απαρατήρητες. Ο υψηλόσωμος (1,91μ.) σέντερ φορ απέδειξε ότι έχει επαφή με τα δίχτυα, δεν μαρκάρεται εύκολα, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και μπορεί να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της Νίκης Βόλου, έχοντας δίπλα του ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Μορέιρα, ο συμπατριώτης του, Χοσέτε Μιράντα, ο Σταύρος Τσουκαλάς και πιθανόν ακόμη ένας παίκτης που βρίσκεται προ των πυλών. Στα 25 του ο Όσκαρ Σιαφά ψάχνει τη διάκριση και το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Είναι φιλόδοξος και η Νίκη Βόλου του προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις να αποδείξει την αξία του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και δύσκολα θα υπάρξει κάτι που θα χαλάσει το “deal”. Εφόσον ο παίκτης υπογράψει, η Νίκη αποκτά έναν επιθετικό που έλειπε από το οπλοστάσιό της.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές οι εξελίξεις τρέχουν και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά για τους κυανόλευκους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις