«H τρέλα του κόσμου και σκληρή δουλειά μπορούν να ανεβάσουν τον Ηρακλή»

 

Ο 25χρονος μέσος εξήρε την παρουσία του κόσμου του «Γηραιού» στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για την πρώτη προπόνηση την περασμένη Δευτέρα (25/7) και υπογράμμισε πως με σκληρή δουλειά μπορεί να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά ο δηλώσεις του στο SDNA:

«Έγινε μία ωραία πρώτη προπόνηση με αρκετό κόσμο που μας στήριξε, μου έκανε εντύπωση η τρέλα του κόσμου και τον θέλουμε στο γήπεδο ώστε όλοι μαζί να βάλουμε το λιθαράκι μας για την άνοδο», δήλωσε αρχικά για να προσθέσει:

«Θέλουμε να γίνει μία καλή προσπάθεια, αντάξια του ονόματος του Ηρακλή, με την ιστορία που έχει ο σύλλογος δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν πάμε για την άνοδο όμως με σκληρή δουλειά μπορεί να είμαστε σε θέση για να το πετύχουμε».

Αναφορικά με το τι έχει αλλάξει στις τάξεις της ομάδας έναντι της περσινής σεζόν, ο Θεσσαλονικιός χαφ ανέφερε: «Πέρσι θεωρώ ότι μπήκαν οι βάσεις ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη φέτος. Υπάρχει ένας βασικός κορμός και ήρθαν νέα παιδιά με θέληση ωστόσο πρέπει να υπάρχουν και έμπειροι. Εμείς ακούμε τον προπονητή μας, ακολουθούμε το πλάνο και στο τέλος θα δείξει τι θα καταφέρουμε».

Ο Πατράλης έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Super League 2 αγωνιζόμενος μάλιστα για λογαριασμό πέντε ομάδων (Αιγινιακός, Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ και τώρα Ηρακλή) και τοποθετείται κλείνοντας για την πολύπαθη κατηγορία:

«Είναι μία πολύ ταλαιπωρημένη κατηγορία και το μέλλον των παικτών σε αυτή είναι αβέβαιο. Ξεκινάμε προετοιμασία και δεν ξέρουμε πότε θα δώσουμε τον πρώτο αγώνα. Θέλει περισσότερη οργάνωση, λιγότερες ομάδες και πρωτίστως να πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής», είπε για να προσθέσει: «Πιστεύω πως η κατηγορία είναι αρκετά αδικημένη, δεν υπάρχει πίστη στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Εμείς στον Ηρακλή ωστόσο θέλουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα. Ο κ. Ευγενίου είναι ένας σοβαρός επενδυτής που μας στηρίζει σε χαρές και λύπες, νομίζω πως αν συνεχίσουμε έτσι, όλα θα κυλήσουν καλά και θα χαρούμε στο φινάλε την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις