Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου

Δύο ακόμη προσθήκες ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Σπηλιόπουλο και τον Δήμο Κουτσομπόρη

Αναλυτικά:

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Παναγιώτη Σπηλιόπουλο (32, 2.02, PF) για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Παναγιώτης έχει πλούσια εμπειρία στις Εθνικές Κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί για 14 χρόνια σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν (2021-2022) ήταν από τους πρωταγωνιστές του Σ.Κ. Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, σκοράροντας 260 πόντους με 41 τρίποντα σε 22 αγώνες.
Η καλύτερη του εμφάνιση επιθετικά ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου όπου μέτρησε 24 πόντους με 6 τρίποντα.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Αίολο Τρικάλων, Ερμή Σχηματαρίου, Πανερυθραϊκό, Αρκαδικό, Πανελευσινιακό, Ραφήνα και Πέραμα, ενώ χαρακτηριστικό του είναι το πολύ καλό σουτ.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΡΗΣ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Δήμο Κουτσομπόρη (20, 1.84, SG).
Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με την ΑΕΒ Διμηνίου, την διοίκηση της οποίας ευχαριστούμε για την παραχώρηση του αθλητή. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου.
Ο Δήμος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς αθλητές της πόλης μας και με την αέναη δουλειά του στο παρκέ κέρδισε μια θέση στο φετινό ρόστερ της Νίκης Βόλου.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις