Βόλος: Έτσι σώθηκε ο 35χρονος που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από ταράτσα Σούπερ μάρκετ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 9 άντρες , σε σούπερ μαρκετ της οδού Λαρίσης, για έναν 35χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει από τον εξωτερικό χώρο του πρώτου ορόφου. Οι υπάλληλοι του μάρκετ αντιλήφθηκαν την κίνησή του να ανέβει στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και ειδοποίησαν αμέσως πυροσβεστική και αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε αμέσως πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και λόγω της αστάθειας που παρουσίαζε ο κίνδυνος να πέσει ήταν μεγάλος. Οι πυροσβέστες άνοιξαν αμέσως το τραμπολίνο και σήκωσαν σκάλα για να πλησιάσει η ψυχολόγος. Ο ίδιος δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει , ήταν ακατάληπτα όσα έλεγε και η ψυχολόγος του ζήτησε απλά να ηρεμήσει και να την ακολουθήσει.

“Θα σε φροντίσουμε, ησύχασε, όλα θα πάνε καλά” είπε στον 35χρονο και όσο περνούσε η ώρα η ανησυχία για πτώση του- ακόμα και από ζάλη λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας- ήταν έντονη. Ζήτησε νερό και πείστηκε μετά από δέκα λεπτά να ακολουθήσει την ψυχολόγο και τους πυροσβέστες. Όταν κατέβηκε έτρεμε και έδειχνε να μην έχει αντίληψη του τι είχε συμβεί ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.

πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις