Σπουδαίο «διπλό» Θησέα, στη Σκιάθο

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη ομάδα του Θησέα, που επικράτησε στο νησί επί της Σκιάθου με 1-0 και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχόπτωση και πολύ κρύο.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την αναμέτρηση δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτό συνδυάστηκε ίσως κι από την καλύτερη εκτός έδρας φετινή τους εμφάνιση.
Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τη Σκιάθο στο 5′, όταν ο Σκέμπι από κάθετη πάσα του Πίφτι δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά σε τετ α τετ.
Επίσης, σημαντική ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι με την έναρξη του β’ μέρους, πάλι με τον ίδιο πρωταγωνιστή, που αστόχησε εκ νέου.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 71′ όταν ο Καραλόπουλος έκανε ατομική ενέργεια, πέρασε έναν αντίπαλο και στη συνέχεια «τσίμπησε» τη μπάλα, πριν ανατραπεί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Πριν από αυτή την περίπτωση πέναλτι, προηγήθηκε ένα ακόμη για τους φιλοξενούμενους, Στο 59′ έγινε σέντρα, ο Καραλόπουλος προσπάθησε να πασάρει με το κεφάλι, ωστόσο η μπάλα βρήκε σε χέρι αντιπάλου. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Ισά, όμως η εκτέλεση ήταν πολύ κακή και η μπάλα πέρασε άουτ.
Λίγο αργότερα και πριν το 0-1, χάθηκε για τους φιλοξενούμενους η κλασικότερη ευκαιρία τους, όταν ο Λιάρος έκανε την κάθετη πάσα, όμως ο Γκουγκούδης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Πίφτι (65′ Σαρρής), Δ. Μιαρίτης, Δ. Γκιαουράκης, Καμπουρέλιας, Μπρέγκου, Μιστάκου, Γ. Γκιαουράκης (70′ Φερετζέδης), Μανιωλιός, Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης (88′ Τάσσου).
ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Ντ. Μπαρδόκο, Κατσιώτης, Γαρυφάλλου (68′ Σαμαράς), Μούτος, Σούδης, Ισά (68΄Γιαννούλας), Καραλόπουλος, Γκουγκούδης (85′ Δουλάς), Λιάρος, Κόρμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις