“Ξεσηκωμός” στον ΑΟΤ για τα διαρκείας – Οι συντονισμένες προσπάθειες προώθησής τους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟΤ, μέσω της οποίας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του, για τη σύσταση επιτροπής, σχετικά με την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας του.

Αναλυτικά:

“Υλοποιήθηκε μια πρόταση που κατατέθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΟ Τρίκαλα από δύο φιλάθλους,  με πρωτοβουλία της παλιάς δόξας της ομάδας, του Σωτήρη Καλαντζή και της λέσχης φίλων Θύρα 4 ΑΟΤ.

Συστάθηκε επιτροπή η οποία θα αναλάβει και αυτή την καλύτερη προώθηση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και η οποία αποτελείται από τους κάτωθι:

Αλέκου Αθανάσιος, Αλεξίου Αχιλλέας, Καλαντζής Σωτήριος, Μανίκας Βάιος, Μιχαλόπουλος Χρήστος, Παπαγιάννης Χρήστος, Σαμαράς Δημήτριος, Σελεμέκος Κυριάκος, Τασούλας Στέργιος .

Μέλη της παραπάνω επιτροπής θα βρίσκονται καθημερινά στο μικρό κιόσκι έξω από το στάδιο από τις 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. για την πώληση των καρτών.

Υπενθυμίζουμε ότι τις κάρτες διαρκείας-στήριξης στον ΑΟ Τρίκαλα μπορείτε να τις προμηθεύεστε και από τα γραφεία της ομάδας εντός του σταδίου Τρικάλων, καθημερινά στις ώρες 10 π.μ.-2 μ.μ.

Για πληροφορίες ή κρατήσεις στο τηλέφωνο 24313-02822 και στο e mail, [email protected]”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις