Βάζουν ψηλά τον πήχη τα Τρίκαλα – Δύο “χαφάρες” στο στόχαστρο

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ των Τρικάλων με στόχο οι κυανέρυθροι να μπούνε δυνατά στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Η περίπτωση του Δερμιτζάκη που αγωνίστηκε πέρυσι στον Καραϊσκάκη χάλασε καθώς ο ποδοσφαιριστής έκλεισε στον Αιολικό ωστόσο οι κυανέρυθροι κινήθηκαν άμεσα και εξετάζουν δύο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Η πρώτη είναι του Γιώργου Ιορδανίδη από την ομάδα της Κοζάνης. Ο πολύπειρος μέσος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην άνοδο των κόκκινων και η περίπτωση του εξετάζεται από τους κυανέρυθρους που θέλουν να προσθέσουν ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ιορδανίδη. Να σημειωθεί πως ο έμπειρος μέσος είναι και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 20 συμμετοχές και 7 γκολ.
Πριν την Κοζάνη αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους, από το 2017 έως το 2020, έχοντας αγωνιστεί σε 63 παιχνίδια και σημειώνοντας 10 τέρματα. Συνολικά ο 33χρονος επιτελικός μέσος, έχει 97 συμμετοχές στη Β’Εθνική και 191 στη Γ’, σημειώνοντας συνολικά 46 τέρματα.

Η δεύτερη είναι του Ελίνι Δημούτσου απο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 33χρονος μέσος με το πλούσιο βιογραφικό έχει δεχτεί κρούση από τους «κυανέρυθρους» και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι καλοβλέπει την μετακίνησή του στα Τρίκαλα.

Πηγή: goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις