Νταβέλης: “Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΛ, πρωταρχικός στόχος η άνοδος”

Για την αγορά των μετοχών της ΑΕΛ μίλησε ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Νταβέλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο είναι μια ακόμη επιχείρηση. Το ότι αγόρασα τις μετοχές δεν σημαίνει ότι αγοράζεις την ιδέα, το σύμβολο και την ουσία. Οι ομάδες ανήκουν στους φιλάθλους. Εμείς κάνουμε απλά μια διαχείριση. Αν είναι καλή, θα υπάρχει όφελος. Δεν είναι αυτοσκοπός μου το κέρδος. Αν η προσπάθεια, θα έχει συνέχεια θα πρέπει να είναι βιώσιμη.

Όποιος μπορεί να συνεισφέρει στον χώρο αυτό καλό είναι να μπαίνει. Στη Λάρισα υπήρχαν προβλήματα, μια κρυφή επιθυμία να επιστρέψει η ομάδα σε τοπικά χέρια ιδιοκτησίας και αυτό γίνεται πράξη. Σε αυτό να σταθούμε και όχι να αφήνουμε υπονοούμενα γιατί μπήκε ο άνθρωπος αυτός. Έχω πει τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχο μου.

Δεν πρέπει να βλέπουμε τους ανθρώπους μεμονωμένα, όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Η δική του εμπλοκή δεν είχε τα ανάλογα αποτελέσματα. Εγώ κρίνομαι από εδώ και πέρα. Στόχος μας είναι να κινητοποιηθεί όλη η κοινωνία. Η ΑΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα και είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Η άνοδος είναι πρωταρχικός στόχος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις