Επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Κισσαμικού, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του φορμαρισμένου τον τελευταίο καιρό, Παναιγιάλειου, επικρατώντας και μάλιστα αρκετά εύκολα με 2-0 στην Κρήτη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο την νίκη, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάντζη. Αυτό άνοιξε το σκορ στο 15′ μετά από σέντρα του Αυγενικού, ενώ ο ίδιος τρία μόλις λεπτά αργότερα, βγήκε στην κόντρα και κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως στο 20′ με κεφαλιά ο Σελινιωτάκης σημάδεψε το δοκάρι του Αθανασόπουλου. Από εκείνο το σημείο όμως και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι, με τον Κισσαμικό να το… βλέπει και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους Κρητικούς να πανυγηρίζουν ακόμα μία νίκη, με την οποία έφτασαν τους 37 βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος που έχει σωθεί μετά την πολύ καλή πορεία του στον δεύτερο γύρο, έμεινε στους 33 βαθμούς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Αυγενικού (83′ Πότσι), Ποκόνγκ (63′ Βαττής), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (77′ Σαπαλίδης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (80′ Μαυρόπουλος), Παπαχρήστος, Κολόκας (46′ Φωτιάς), Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (69′ Γκούφας), Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις