Αλληλοεξοντώθηκαν Καλλιθέα και Λαμία

Στο… απόλυτο μηδέν κόλλησαν Καλλιθέα και Λαμία, που ήρθαν αντιμέτωπες στο «Ελ Πάσο», με τις δύο ομάδες να μην αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και το τελικό 0-0 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Η βροχή που έπεφτε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα να υπάρξει θέαμα στο ματς, με την Καλλιθέα να έχει μία ελαφρά, αλλά και ανούσια, υπεροχή. Οι φάσεις, σε αντίθεση με το νερό που έπεφτε, ήταν με το σταγονόμετρο, με την Λαμία να προσέχει πιο πολύ την άμυνά της και τον Σιατραβάνη να είναι ο μόνος παίκτης της που ήταν… κινητικός.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν απουσίες από την μέση και μπροστά, δεν βρήκαν τρόπους για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και το κίνητρο, αφού αμφότερες έχουν μεν σωθεί, αλλά δε προλαβαίνουν να διεκδικήσουν το θαύμα της ανόδου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης (46′ Σταύρου), Κατσικογιάννης, Μπέλης (76′ Μπούζας), Φράγκος (56′ Τζάκσον), Μασένα, Σμυρλής

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Τζόκιτς, Μπουλούλης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (65′ Καραγιάννης), Καραλής (84′ Σιλιγαρδάκης), Πίντο (81′ Νεόφυτος).

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις