Ολοκληρώθηκε το 2ο Summer Basketball Camp του Προμηθέα

Από τα Εκπαιδευτήρια Προμηθέας ανακοινώθηκαν τα εξής αναφορικά με την ολοκλήρωση του 2ου καλοκαιρινού καμπ μπάσκετ: “Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Summer Basketball Camp των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας Ο.Ε. σε συνεργασία με τον Νίκο Μπουντούρη.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την παρουσία του Προέδρου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Βλιώρα Γιώργου και του Aντιδημάρχου Βόλου, τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη έκλεισε το 2ο Summer Basketball Camp των Εκπαιδευτηρίων μας.
Η τελευταία ημέρα περιελάμβανε σωματομετρικές μετρήσεις και τεστ αξιολόγησης των παιδιών σε βασικές δεξιότητες της Καλαθοσφαίρισης. Τα παιδιά και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και στα σουτ τριών πόντων με τον Coach Νάνη να κλέβει την παράσταση ευστοχώντας στον τελικό σε όλες του τις προσπάθειες.
Η Διεύθυνση των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την άψογη συνεργασία, συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια και την άριστη συμπεριφορά τους!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις