Νίκη Βόλου: Θωρακίζει το αριστερό άκρο της άμυνας με Αναστασίου

Μπορεί η Νίκη να έχει «σιγήσει» όσον αφορά τις ανακοινώσεις μεταγραφών, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98,6 FM ανέφερε πως το ρόστερ είναι σχεδόν έτοιμο και απομένουν κάποιες τελευταίες πινελιές.

Ήταν δεδομένο πως η βολιώτικη ομάδα θα κινούταν για δύο αριστερούς οπισθοφύλακες, μετά την επιστροφή του Αθανασίου στον Ατρόμητο. Τον έναν τον βρήκε στο πρόσωπο του Κύπριου Στέλιου Δημητρίου από τη Νέα Σαλαμίνα, ο οποίος έχει συμφωνήσει και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του από τη Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο δεύτερος αριστερός μπακ που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον βολιώτικο σύλλογο, είναι ο Αντώνης Αναστασίου. Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος, ακραίος αμυντικός τις τελευταίες δύο σεζόν αποτέλεσε τον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα του Αιγάλεω, καταγράφοντας με τη φανέλα του Σίτι, 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και 28 στη Σούπερ Λιγκ 2.

Το βιογραφικό του έχει άρωμα Σούπερ Λιγκ καθώς το 2017 αγωνίστηκε στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κέρκυρας, έχοντας προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη. Συνολικά ο Αντώνης Αναστασίου έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, 79 της Β’ Εθνικής και 16 στη Γ’ (Φούτμπολ Λιγκ).

Βάσει του βιογραφικού του, ο 26χρονος αμυντικός έρχεται στη Νίκη για να διεκδικήσει επί ίσοις όροις φανέλα βασικού από τον έτερο αριστερό οπισθοφύλακα, Στέλιο Δημητρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις