Γεύμα Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με Νταόπουλο και Πολύζο

Γεύμα στον Γιάννη Νταόπουλο παρέθεσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, σήμερα το μεσημέρι, σε εστιατόριο της Καλλιφτέρης, στην Άφησσο. Εκτός του Γιάννη Νταόπουλου, στο γεύμα ήταν παρών και ο Μανώλης Πολύζος που είναι ένας από τους χρηματοδότες της φετινής προσπάθειας. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη παρόντες ήταν οι κ.κ. Ν. Τσεκούρας, Δ. Μουρτζίνος, Κ. Κυριακόπουλος, Ζ. Σαχίνης, Δ. Πέγιος και Άκης Πλαγεράς.

Το γεύμα ήταν μία ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη του COSTA CALI, κ. Νίκου Κωστακόπουλου.

Ο κ. Νταόπουλος δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει οικονομικά τη φετινή προσπάθεια παρά το παράπονο που εξέφρασε πως την περσινή αγωνιστική περίοδο τα χρήματα που έβαλε έπεσαν στο κενό καθώς λόγω του υποβιβασμού δεν πρόλαβαν να μετοχοποιηθούν.

Ο Μανώλης Πολύζος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και βοηθά όσο μπορεί ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να θέσει τις βάσεις ώστε να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες το γρηγορότερο δυνατό.

Και οι δύο άντρες θα δώσουν το παρών στην «πρώτη» προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου που θα γίνει τη Δευτέρα, στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

πηγή φωτό: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις