Νέα επιτυχία για ΓΣ Αλμυρού, 1-0 τον Αχιλλέα

Συνέχεια στο σερί του έδωσε ο ΓΣ Αλμυρού, καθώς επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 1-0 τον Αχιλλέα στον Αλμυρό. Η ομάδα του Λ. Καλογήρου αν και τα βρήκε σκούρα, κατάφερε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Μαλισσόβα, έπειτα…

…από προσωπική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής. Απώλεσε πολλές ευκαιρίες ακόμη, είχε επίσης χαμένο πέναλτι και σημάδεψε τέσσερις φορές τα δοκάρια της εστίας του Σχουλή. Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και από την στιγμή που σημειώθηκε , η 19η νίκη σε ισάριθμα ματς είναι γεγονός. Όσον αφορά τώρα τις ευκαιρίες του Γυμναστικού στην αναμέτρηση, η αρχή έγινε στο 8ο λεπτό με τον Φαράντο να έχει το πρώτο δοκάρι, ενώ εν συνεχεία ο Κοντοβάς στο 31′ και στο 44′ είχε τα άλλα δυο, για να έρθει στο 88′ ο Αντζούρης να στείλει κι αυτός τη μπάλα στο δοκάρι του Αχιλλέας.
Επίσης, ο Αλμυρός είχε και χαμένο πέναλτι με τον Κοντοβά στο 81′, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο ποδόσφαιρο λένε “πως όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες το πληρώνεις” και έπειτα από όλες αυτές τις απολεσθείσες ευκαιρίες στο 90+1′ λίγο έλειψε να γίνει η “ζημιά” όταν σε τετ-α-τετ του Σπανού με τον Τσιλίγκο, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δήλωσε «παρών», σώζοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Τσιλιγκος, Φαράντος, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης (31′ λ. τρ. Λιόλιος), Αντζούρης, Θωμαΐδης, Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης (76′ Παυλίδης), Χειλάς (57′ Ράπτης), Κοντοβάς, Κρανάς
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Μαλλιάρος (70′ Έρισον), Λάμπος, Γάκας, Τσουκάρας, Τσιοκάρας, Χασιώτης, Μπεζάτης, Τσεκούρας, Ζγουλέτας, Σπανός.
Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις