Παίκτης της Ανόρθωσης ο Θοδωρής Ίλτσογλου

Στα κυανέρυθρα τη νέα σεζόν ο 35χρονος Θοδωρής Ίλτσογλου που συμφώνησε σε όλα με την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

“Ο Ίλτσογλου είναι 35 χρονών, αγωνίζεται ως shootingguard, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, για τα αμυντικά του προσόντα και για το μακρινό σουτ. Αγωνίζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχοντας φορέσει τις φανέλες του Γ.Σ Φαρσάλων που πανηγύρισε δυο συνεχόμενες ανόδους από Α1 ΕΣΚΑΘ σε Γ’ Εθνική και από την Γ’ Εθνική στην Β’, του Ολυμπιακού Βόλου τα τελευταία πέντε χρόνια (πετυχαίνοντας πάλι δυο ανόδους μέχρι και την Β’ Εθνική) ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ανάληψη Βόλου. Επίσης ήταν μέλος του 7ου Λυκείου Βόλου που πέτυχε 4η πανελλήνια θέση.

Ο δυναμικός αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του βοηθώντας της να παραμείνει στην Β’ Εθνική κατηγορία. Αγωνίστηκε σε 25 από τους 26 αγώνες με κορυφαία επίδοση τους 19 πόντους με τέσσερα εύστοχα τρίποντα στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στην Νίκη Βόλου.

Με την προσθήκη του Ίλτσογλου η περιφέρεια της Ανόρθωσης δείχνει υπερπλήρης, αφού έχουν ήδη αποκτηθεί οι αξιόλογοι αθλητές Γκοντόπουλος Αντώνης, Σιμάκης Χρήστος, Αγκρής Κώστας(όλοι προέρχονται από την Β’ Εθνική) ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο δεινός σκόρερ Θωμας Καραγεώργος που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος στα εύστοχα τρίποντα (σημείωσε 80 σε 24 αγώνες) καθώς και ο ταλαντούχος Χρήστος Παπαιωάννου.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί άλλος ένας παίχτης(από Αθήνα), θα ανανεώσουν άλλοι τρεις παίχτες από την περσινή ομάδα ενώ σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο που είναι προ των πυλών καθώς όλοι στον σύλλογο πιστεύουν στον όρο ‘ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’ ενώ το μότο του συλλόγου είναι ‘Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις