Νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα ο Αίας και ανέβηκε στην 3η θέση

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Αίαντα Σούρπης, καθώς μετά το 0-6 της προηγούμενης αγωνιστικής, επικράτησε και του Απόλλωνα με 1-0, με αποτέλεσμα να προσπεράσει τον Πρωτεσίλαο και να πατήσει στην 3η θέση, με την ερχόμενη αγωνιστική…

…να τους φέρνει αντιμέτωπους. «Χρυσός» σκόρερ ο Κατσαβριάς (61′) έπειτα από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ. Δυο δοκάρια είχε ο Απόλλων.
Το ματς είχε καλό ρυθμό και δυνατές μονομαχίες. Όσον αφορά τις φάσεις που δημιούργησαν οι δυο ομάδες, ο Αίας προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ την εστία του Μουράβα, όμως τόσο ο Αθ. Κ. Κωστούλας, αλλά και οι Μπιρτσάι και Γαρυφάλλου δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Ο Απόλλων είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη, μιας και αρχικά στο 25′ με τον Βασιλείου και έπειτα στο 90+2′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόκκαλη, η μπάλα σταμάτησε στα κάθετα δοκάρια της εστίας του Λαγού, μένοντας έτσι αυτό το 1-0 μέχρι τέλους και δίνοντας την νίκη στη γηπεδούχο ομάδα.
ΑΙΑΣ: Λαγός Μπούρας, Κοντογεωργάκης, Παπανικολόπουλος, Χουλιάρας, Μαλλιαρός (70′ Γαρυφάλλου), Μπιρτσάι, Αθ. Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Αθ.Αθ. Κωστούλας (89′ Γελές), Κουτσιανίτης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Παπαπορφυρίου (80′ Λαρίσης), Πολυχρόνου, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης, Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Δ. Καλαμίδας (60′ Συφνιώτης).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις