“Κόλλησαν” στο μηδέν Διαγόρας και Μυρμιδόνες

Εντός έδρας στραβοπάτημα για τον Διαγόρα, καθώς η ομάδα του Στεφανοβικείου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μυρμιδόνων (0-0) και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο α’ μέρος σημειώθηκαν δυο καλές ευκαιρίες που χρίζουν αναφοράς και…

…ήταν για λογαριασμό της γηπεδούχου ομάδος με τον Κάρρο, όταν αρχικά το σουτ που επιχείρησε στο 22′ έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γώγου και εν συνέχεια και πάλι ο ίδιος παίχτης στο 30′ είδε το νέο σουτ που επιχείρησε και είχε κατεύθυνση προς την εστία, να βρίσκει σε κεφάλι αμυνόμενου και να αλλάζει πορεία. Στην επανάληψη και πάλι η πρωτοβουλία των κινήσεων άνηκε στον Διαγόρα, όμως οι προσπάθειες των Σπ. Καραπλιάγκου, Ρενατό, Γκοντόλου και Κ. Καραπλιάγκου, είχαν ακριβώς την ίδια κατάληξη με εκείνες του πρώτου 45λεπτου, για να μείνει το 0-0.
Διαγόρας: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Μπόλκας (46′ Γκοντόλος), Καραμανλής (46′ Γαυλογαύρος), Κάρρος (70′ Ξανθάς), Γιώργης, Ρενάτο.
Μυρμιδόνες: Γώγος, Τσιάτσιος, Ακριβός, Κοντοβάς, Βέργας, Π. Μπούρχας,Δ. Μπούρχας, Ξαφάς, Πιπίνης (80′ Χορταργιάς), Ζαφειρίου (75′ Ε. Κουτσούμπας), Ε. Μάντζαρης (84′ Τσιώτρας).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις