Σίγουροι οι εισαγγελείς για το ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της!

Και τα δύο μικρότερα παιδάκια της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη έχει δολοφονήσει η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, που ήδη είναι προφυλακισμένη ήδη και για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μετά από έρευνες που κράτησαν καιρό και τα νέα ιατροδικαστικά δεδομένα που προέκυψαν, οι εισαγγελείς που είχαν την ευθύνη της αξιολόγησης όλων των νέων στοιχείων, προχώρησαν σε νέα δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, που αφορούν στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου προχώρησαν σε νέα βαριά δίωξη κατά Πισπιρίγκου μετά την ολοκλήρωση της έρευνας τους. Η νέα δίωξη στηρίζεται στα αδιάσειστα ιατροδικαστικά δεδομένα που καταγράφονται στην πορισματική αναφορά των ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλογριά, καθώς και στις μαρτυρίες νοσηλευτών και γιατρών που είχαν επαφή με τα δύο περιστατικά των μικρών κοριτσιών.

Επιβαρυντικό επιπλέον στοιχείο για την απόδοση της βαρύτατης κατηγορίας, ότι σκότωσε και τα δύο μικρότερα παιδάκια της, αποτελεί για την Ρούλα Πισπιρίγκου το δεδομένο, ότι μόνον εκείνη ήταν μαζί τους τη στιγμή του θανάτου τους, κάτι που είχε γίνει και με την άτυχη 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, για τον του θανάτο της 3,5 ετών Μαλένας οι γιατροί περιγράφουν στις καταθέσεις τους που είναι στη δικογραφία την εικόνα μιας μητέρας που άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όταν το παιδάκι πλέον ήταν κρύο, δηλαδή είχε πεθάνει πριν από ώρα.

Αλλωστε στις καταθέσεις των γιατρών και νοσηλευτών η Μαλένα περιγράφεται ως ένα παιδί κοινωνικό, χαρούμενο και πρόσχαρο, που είχε ξεπεράσει τη λευχαιμία. Οι γιατροί στις καταθέσεις τους, επίσης σημειώνουν μεταξύ άλλων, ότι το παιδί έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, ενώ η Μαλενα είχε ξεπεράσει τη λευχαιμία, είχε ελεγχθεί ιατρικά και ήταν καλά στην υγεία της.

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Ιριδας, βρέφους 6 μηνών, από τη δικογραφία προκύπτει, ότι υπήρξαν σημάδια αίματος στο στόμα του μωρού, γεγονός που πιστοποίησε κατά τους ιατροδικαστές και τους εισαγγελείς, ότι ο θάνατος του ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Αλλωστε και στην περίπτωση της Ιριδας το παιδάκι είχε πεθάνει ώρα πριν ειδοποιήσει η μητέρα του και φθάσουν οι διασώστες, αφού το βρήκαν σε νεκρική ακαμψία, γεγονός που κατά τους ιατροδικαστές, αποτελεί απόδειξη, ότι ο θάνατος του είχε επέλθει ώρα πριν.

Μετά την άσκηση των νέων διώξεων η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αντιμέτωπη πλέον με τρεις ανθρωποκτονίες, που αφορούν στη δολοφονία των τριών της παιδιών και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, όταν προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή από την 9χρονη Τζωρτζίνα, όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα, χωρίς ωστόσο τότε να το επιτύχει, αφήνοντας τη όμως τετραπληγική και με τεράστια προβλήματα υγείας.

Η δικογραφία με τις νέες διώξεις βρίσκεται πλέον στα χέρια αρμόδιου ανακριτή.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις