Στοίχημα: Μπορεί η Χέρμανσταντ

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Δευτέρας (01/08), τις επόμενες ημέρες ωστόσο το πρόγραμμα είναι γεμάτο με σπουδαία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από το πρωτάθλημα Ρουμανίας και την αναμέτρηση Χέρμανσταντ – Μποτοσάνι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφές της Super League και των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως και για μεταγραφές ΠΑΟΚ.

 

3η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ρουμανίας με τη Χέρμανσταντ να υποδέχεται την Μποτοσάνι. Η Χέρμανσταντ ξεκίνησε θετικά την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει υποστεί ήττα έπειτα από δύο αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο, αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κίντια Ταργκόβιστε (1-1) εκτός έδρας, ενώ στην πρεμιέρα επιβλήθηκε της Μιοβένι με σκορ 3-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Μαλνταρασάνου δημιουργεί ευκαιρίες και δείχνει ότι μπορεί να είναι απειλητική για τις αντίπαλες άμυνες.

Η Μποτοσάνι είναι σε εξαιρετική κατάσταση με την έναρξη των υποχρεώσεών της για τη νέα σεζόν, πανηγύρισε δεύτερη νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος, αφού επιβλήθηκε της Βολουντάρι (0-1) εκτός έδρας. Στην πρεμιέρα εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική της έδρας της και νίκησε την Κίντια Ταργκόβιστε με σκορ 3-2. Θετικό το ξεκίνημα της Χέρμανσταντ στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, κόντρα σε μια ποιοτική αντίπαλο όπως η Μποτοσάνι. Η ομάδα του Μαλνταρασάνου δημιουργεί ευκαιρίες και δείχνει ότι είναι ικανή να διεκδικήσει κάτι θετικό, θα τη στηρίξουμε.

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις