Νταόπουλος: «Θα ανέβουμε κατηγορία» – Αιχμές σε Τσιμπανάκο

Ο Γιάννης Νταόπουλος που θα είναι ένας εκ των βασικών χρηματοδοτών του φετινού εγχειρήματος του Ολυμπιακού Βόλου, έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

Ο Μάγνητας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, δεν είναι από τους ανθρώπους που κάνουν συχνά δηλώσεις στα ΜΜΕ, όμως σήμερα (01/08) έκανε μία εξαίρεση, δίνοντας πολλές ειδήσεις αλλά και ατάκες που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Για την απόφασή του να εμπλακεί διοικητικά με τον Ολυμπιακό Βόλου και να τον βοηθήσει οικονομικά: «Η απόφαση αυτή πάρθηκε από πέρυσι επί Τσιμπανάκου, τον οποίο εμείς, ουσιαστικά, βοηθήσαμε να μπει στην ομάδα. Δώσαμε πολλά χρήματα για την ομάδα, αλλά δυστυχώς, με τον κ. Τσιμπανάκο είχαμε προβλήματα και η ομάδα υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική»

Για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου: «Η ομάδα έχει καλό υλικό, είναι πολύ καλός ο προπονητής, τον κ. Θεοδοσιάδη τον γνωρίζω χρόνια και ο μοναδικός μας στόχος είναι να ανέβουμε στη Β’ Εθνική. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να βρίσκεται σ’ αυτή την κατηγορία. Θα το παλέψουμε και θα πρέπει να ανέβουμε κατηγορία. Αυτός είναι ο σκοπός μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε»

Για το αν θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο: «Θα ερχόμαστε συχνά, ανά δύο με τρεις μήνες θα ερχόμαστε. Πρέπει να παρακολουθούμε από κοντά τη λειτουργία της ομάδας, να λύνουμε προβλήματα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου: «Αυτός ο κόσμος με την παρουσία του μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα»

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση: «Θα κάνουμε καλές μεταγραφές. Ήδη έχουμε προσεγγίσει ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν πολύ. Αυτό που είπαμε θα το κάνουμε»

Κλείνοντας τη μίνι συνέντευξή του ο κ. Νταόπουλος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα αλλά και με τους παράγοντες. Επαναλαμβάνω, στόχος μας είναι η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα για να παίζει στη Γ’ Εθνική».

Απόδοση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις