Σκοπελίτης: «Εδώ μέχρι να τελειώσω το ποδόσφαιρο»

Δηλώσεις στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης προπόνησης έκανε ο φυσικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Φίλιππος Σκοπελίτης. Ο έμπειρος άσος των ερυθρολεύκων τόνισε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου να συνεχίσει να αγωνίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου που θεωρεί οικογένειά του και σπίτι του.

Αναλυτικά η δήλωση του Φίλιππου Σκοπελίτη, όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Όπως είπα και την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε με τον κ. Θεοδοσιάδη, για εμένα ήταν πολύ εύκολη η απόφαση. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Ολυμπιακός παίζει στη Γ’, στο Τοπικό, στη Β’ Εθνική για εμένα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου και πάντα θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσω το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσα νέα παιδιά στην ομάδα. Ελπίζω φέτος να πετύχουμε τον στόχο μας κι εγώ σαν αρχηγός να καταφέρω να εντάξω αυτά τα παιδιά στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να τους δώσω να καταλάβουν πού παίζουν.

Πολύ ευτυχισμένος με τον κόσμο που είδα σήμερα στην κερκίδα και με τους παλαίμαχους που είναι δίπλα στην ομάδα. Πιστεύω πως φέτος δεν μπορεί να πάει τίποτα στραβά κι ελπίζω η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που θα θέσουμε μαζί με τον προπονητή μας και τη διοίκηση.

Πάντα στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει ο στόχος του πρωταθλητισμού. Πάντα ο κόσμος θέλει το πρωτάθλημα, θέλει ότι καλύτερο είτε είναι Κύπελλο, είτε πρωτάθλημα, είτε πρώτη θέση, οπότε κακά τα ψέματα αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και φέτος όπως πάντα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις