Και η “Ένωση Παλαιμάχων” στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά από πολλά χρόνια στην “πρώτη” του Ολυμπιακού Βόλου παρόντες ήταν και οι παλαίμαχοι του συλλόγου, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους στο νέο ξεκίνημα της νεανικής και με αρκετό βολιώτικο χρώμα, ομάδας.

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. (Γιώργος Καραμίχαλος, Δημήτρης Βαϊνάς, Γιάννης Θεοδωρίδης, Σωτήρης Γκανάτσιος, Σωτήρης Παπαϊωάννου, Κώστας Σταματίου, Βασίλης Ζηνέλης, Γιώργος Κασιούρας, στην πρώτη στην Άλλη Μεριά βρέθηκαν οι Ιμρε Μπόντα, Θανάσης Παπαγιάννης, Ερωτόκριτος Βαλιανάτος, Θανάσης Τριχιάς, Ηρακλής Μαρασίδης, Γιάννης Τριχιάς, Δημήτρης Κόφφας με τον πρόεδρο της Ε.Π.Π.Ο.Β Γ. Καραμίχαλο στον σύντομο χαιρετισμό του να εύχεται υγεία σε όλη τη νέα ομάδα και να ζητά από τον κόσμο την στήριξη.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως κάποιοι από τους παλαίμαχους που βρέθηκαν στο γήπεδο μαζί με τη νέα ομάδα ένιωσαν ιδιαίτερη συγκίνηση καθώς είδαν πως πάντα δίπλα στην ομάδα είναι και οι παλιότεροι φίλαθλοι όπως οι Μέμμος και Κέμμος κ.α. και που ξανάκουσαν την τρομπέτα του Ανδρέα Μασδράκη ενώ είδαν ενθουσιασμό από τη νέα γενιά των φιλάθλων.

Μάλιστα  από χθες Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.Ο.Β)» άρχισε και την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις