Τσεκούρας: «Αυτοί είναι οι τρεις στόχοι του Ολυμπιακού Βόλου»

Φανερά ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου στην κερκίδα του γηπέδου της Άλλης Μεριάς ήταν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας. O κ. Τσεκούρας ανέπτυξε τους τρεις στόχους του ποδοσφαιρικού τμήματος και παράλληλα ενημέρωσε πως η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσεκούρα όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr: 

«Τι να πω εγώ μετά από αυτή την εικόνα που είδαμε όλοι εδώ; Εκ μέρους του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία. Αυτό δείχνει πόσο αγαπάτε την ομάδα, είστε κοντά της τώρα που σας χρειάζεται. Είστε κοντά της στα δύσκολα κι όχι μόνο στα εύκολα. Είμαστε διπλά χαρούμενοι και διπλά συγκινημένοι. Γιατί από τη μία βρίσκονται οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου, που τίμησαν αυτό το σήμα κι αυτό το όνομα σε δύσκολες εποχές και τώρα είναι κοντά μας συμμέτοχη στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και από την άλλη είναι το νέο αίμα της ομάδας, τα παιδιά που φέτος θα σηκώσουν το βάρος αυτής της ομάδας. Είναι μεγάλο το βάρος και μεγάλη η ευθύνη όλων μας.

Πολλοί με ρωτούν τι στόχους έχει βάλει αυτή η ομάδα. Η ομάδα αυτή έχει βάλει τρεις στόχους. Ο πρώτος είναι να χτιστεί από την αρχή σε υγιείς βάσεις, με ήθος, σεβασμό και αλήθεια. Να σας λέμε την αλήθεια για τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Δεύτερον να δώσουμε στο βολιώτικο στοιχείο, που τόσο λείπει τα τελευταία χρόνια, την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Αυτά τα νέα παιδιά θέλουν τη στήριξή σας, τη φωνή σας. Αν είστε κοντά τους και θα γίνουν πολύ  καλύτερα απ’ ότι είναι. Και τρίτος και βασικός στόχος είναι να ανοίξουμε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στην κοινωνία του Βόλου. Αυτό το πράγμα είναι δύσκολο γιατί πολύς κόσμος είναι στεναχωρημένος, απογοητευμένος απ΄την όλη κατάσταση και την πτώση του Ολυμπιακού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε και είναι και δική σας δουλειά. Γι’ αυτό φέρτε τους φίλους και τις οικογένειες σας στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο οικονομική ανάγκη, θέλει τον κόσμο στο γήπεδο, θέλει την κοινωνία του Βόλου που είναι ο βασικός κορμός αυτού του συλλόγου να γυρίσει στο γήπεδο, να γεμίζουμε κάθε Κυριακή τις κερκίδες και να δώσουμε θάρρος στα παιδιά.

Εμείς από την πλευρά μας, απ’ την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε, απ’ τη Γενική Συνέλευση, σας είπαμε την αλήθεια. Οι δυνατότητές μας είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική. Αν θέλουμε το κάτι παραπάνω θέλουμε περισσότερη στήριξη και ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι στον Βόλο και εκτός Βόλου που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε το άλμα, να πάμε πιο πάνω. Μαζί μας σήμερα είναι και ο κ. Νταόπουλος, γίνονται συζητήσεις, θα βρούμε τη «χρυσή» τομή, θα βοηθήσει και αυτός και θα πάνε όλα καλά. Κάντε λίγο υπομονή. Πιστεύω πως θα ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο στο επόμενο διάστημα. Εύχομαι στους παίκτες να είναι γερά, να έχουν υγεία και να προσπαθούν και σ’ εσάς (σ.σ. φιλάθλους) προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις