Στη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β. αλλά με ποιες προϋποθέσεις;

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα αναπάντητα από την ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία ναι μεν να δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, όμως δεν διευκρινίζει με ποιες προϋποθέσεις. Θα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες, εφόσον πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά και πάρει το εισιτήριο, η θα…

…υπάρχει ορισμένο χρονικό διάστημα που πρέπει να παραμείνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες;
Επίσης, τι προβλέπει η νομοθεσία, εάν η ομάδα ανέβει άμεσα κατηγορία όσον αναφορά τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ προς ΙΚΑ, εφορία και τι προς τρίτους; Βέβαια, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα ισχύσει για τις ομάδες με το νέο αθλητικό νόμο που αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή τον προσεχή Μάιο. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα ψηφιστεί διάταξη για τις ομάδες που υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και κυρώσεις, όσον αφορά τα χρέη.
Όλα τα παραπάνω είναι σοβαρά ερωτήματα που «καίνε» τον Ερασιτέχνη και θέλουν άμεσα απάντηση, προκειμένου να προχωρήσουν οι κινήσεις με υποψήφιους επιχειρηματίες να αναλάβουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Επίσημα κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ωστόσο, υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό, τόσο από το Βόλο, όσο και εκτός νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα άτομα κρατούν στάση αναμονής και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο θα απευθυνθούν στη διοίκηση του Ερασιτέχνη.