Πιθανό νέο… συναπάντημα με Μακάμπι Χάιφα για Ολυμπιακό στο Europa League!

Η κληρωτίδα είχε… κέφια, με τον Ολυμπιακό να «πέφτει» με τον αποκλεισμένο του Μακάμπι Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού στα play-off του Europa League, εφόσον, φυσικά, εκείνος ξεπεράσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Ήταν ένα πιθανό σενάριο και βγήκε, τελικά, αληθινό!

Η κληρωτίδα της UEFA είχε… κέφια, με τον Ολυμπιακό να «πέφτει» με τον αποκλεισμένο του Μακάμπι Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού στα play-off του Europa League, εφόσον, φυσικά, εκείνος ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Οι Ισραηλινοί, δηλαδή, που απέκλεισαν τους «ερυθρόλευκους» στον β’ προκριματικό του Champions League, προκαλώντας σοκ και σαρωτικές αλλαγές στους πρωταθλητές Ελλάδας, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να έρθουν ξανά στον Πειραιά, αν η ομάδα της Λεμεσού τους πετάξει εκτός συνέχειας και την ίδια στιγμή εκείνη του Κάρλος Κορμπεράν -πλέον- κάνει το ίδιο με τους Σλοβάκους στον γ’ προκριματικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης!

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός (ή η Σλόβαν Μπρατισλάβας) θα είναι η γηπεδούχος ομάδα στη ρεβάνς της 25ης Αυγούστου. Το πρώτο παιχνίδι, στις 18 του μήνα, θα διεξαχθεί είτε στη Χάιφα είτε στη Λεμεσό.

Για την ιστορία, όποια εκ των Μακάμπι Χάιφα-Απόλλωνα Λεμεσού προκριθεί στα play-off του Champions League θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Ερυθρός Αστέρας-Πιούνικ, με τους Σέρβους, φυσικά, να είναι το απόλυτο φαβορί.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός στις 15:00 ξαναμπαίνει στην κλήρωση, του Europa Conference League αυτήν τη φορά, προκειμένου να μάθει αντίπαλο και εκεί, σε περίπτωση, ο μη γένοιτο, που αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και «υποβιβαστεί» στην τρίτη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Conference:

Κλουζ (Ρουμανία) / Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία)
Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία) / Τόμπολ (Καζακστάν)

Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε) / Μπαλκάνι (Κόσοβο)
Λεχ Πόζναν (Πολωνία) / Βίκινγκουρ (Ισλανδία)
Χιμπέρνιανς (Μάλτα ) / Ρίγα (Λετονία)

Αναλυτικά τα ζευγάρια στα play-off του Europa League

Ολυμπιακός-Εuropa:

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις