“Ψάχνεται” για Κάτσε η Προοδευτική!

Η Προοδευτική είναι και πάλι εδώ. Η διοίκηση του Αντώνη Αραβαντινού ήδη έχει προχωρήσει το σχεδιασμό με δυνατές κινήσεις και ενδέχεται να γίνουν 4 ακόμα μεταγραφές (στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ) για να συμπληρωθεί το ρόστερ του Γιάννη Μάγγου.

Οι περιπτώσεις των Κλάους-Μπρους δεν προχώρησαν κι έτσι οι άνθρωποι της ομάδας στέφονται σε άλλες λύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Εργκους Κάτσε είναι το πρόσωπο με το οποίο γίνονται συζητήσεις, ενώ στην επίθεση έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Άγγελου Κόλα.

Ο 29χρονος διεθνής Αλβανός μέσος άνηκε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020. Εχει αγωνιστεί δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής, Πλζεν, Παναθηναϊκό και ΑΕΛ. Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στον Άρη, μετά στην Παρτιζάνι Τιράνων και πέρυσι είχε σημαντικό ρόλο στη Βέροια (36 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ).

Στην καριέρα του μέχρι τώρα, μετράει 291 συμμετοχές με 14 γκολ και 23 ασίστ.

Ο 22χρονος Άγγελος Κόλα, πέρυσι αγωνίστηκε στα Χανιά και σε 18 ματς είχε 2 γκολ.

Όσον αφορά στα μετόπισθεν, το όνομα που έχει ξεχωρίσει και αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το φοίνικα είναι αυτό του Άγγελου
Ξεκινά το χτίσιμο

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Προοδευτική ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα του Κορυδαλλού στη Super League 2 ύστερα από αρκετά χρόνια.

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι η πρώτη ανοιχτή προπόνηση στον κόσμο θα γίνει στις 16/8, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός. Την ίδια ώρα ανακοινώθηκαν και τα φιλικά που θα δώσουν οι «βυσσινί», από τα οποία ξεχωρίζουν αυτά με ΑΕΚ, Παναχαϊκή, ΑΕΛ και Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών της Προοδευτικής:

ΑΕΚ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 13/8
ΛΑΡΙΣΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 21/8
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 24/8
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3/9
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10/9
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 14/9
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 18/9

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις