Ξεκάθαροι Νταόπουλος και Θεοδοσιάδης: “Πρωτάθλημα κι άνοδος στον Ολυμπιακό Βόλου”

Με μία φωνή, ο βασικός χρηματοδότης της νέας προσπάθειας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, κ. Γιάννης Νταόπουλος, και ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Σάκης Θεοδοσιάδης, στις δηλώσεις τους, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ομάδας χθες (1/8) στην Άλλη Μεριά, έδωσαν το σύνθημα πρωταθλήματος και ανόδου, στέλνοντας αποφασιστικά κι αισιόδοξα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο κ. Νταόπουλος εξέφρασε την αμέριστη ικανοποίησή του για τον προπονητή της ομάδας και το έμψυχο δυναμικό της, τονίζοντας πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στη Super League 2. Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρίσκεται στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Από τη μεριά του, ο κ. Θεοδοσιάδης μίλησε για ξεκάθαρο στόχο της ομάδας του, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική, τονίζοντας, παράλληλα, την πρόθεση όλων στο σύλλογο να υπάρχει πάνω απ’ όλα τιμιότητα και ομοψυχία, εντός των σπλάχνων της.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με “πρωτοστάτες” τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ξεκινούν με θετική διάθεση και πίστη στο πλάνο, τη νέα προσπάθεια στον Ολυμπιακό, η οποία, όπως φάνηκε χθες, θα έχει και σημαντικό συμπαραστάτη της τον κόσμο του συλλόγου, ο οποίος έδωσε, από τα πρώτα λεπτά της πρώτης “συνύπαρξης” της ομάδας, δυναμικό παρών στο πλάι της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις