Νίκη Βόλου: Ανατροπή και πρόωρο “διαζύγιο” με Αλιατίδη

Μπορεί, πριν λίγες ώρες, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου να επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάνο Αλιατίδη, ωστόσο η κοινή ποδοσφαιρική πορεία των δύο πλευρών δε θα συνεχιστεί, με τον ποδοσφαιριστή να θέτει επιπλέον όρους και τη διοίκηση να μην τους δέχεται.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής, αρχικά, δέχτηκε την πρόταση της Νίκης Βόλου, στη συνέχεια, όμως, και συγκεκριμένα μετά την κοινοποίηση της επίσημης ανακοίνωσης επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Αλιατίδης ζήτησε να αλλάξουν οι όροι της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί! Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δε συμφώνησε κι άφησε, ουσιαστικά, τον παίκτη ελεύθερο, “κατεβάζοντας”, παράλληλα, την ανακοίνωση από τον επίσημο ιστότοπό της, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης.

Πλέον, ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται, δίχως το όνομα του Αλιατίδη στο “κάδρο” της και χωρίς το παραπάνω συμβάν να φέρνει ανησυχία στους διοικούντες της ομάδας που έχουν “κλείσει” το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ κι έχουν ήδη εντοπισμένες εναλλακτικές λύσεις για τυχόν “απρόσμενες” εξελίξεις, σαν κι αυτή. Τις επόμενες ημέρες, αναμένονται περισσότερες επίσημες ανακοινώσεις ανανεώσεων και μεταγραφών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις