Μέγας χορηγός του Ολυμπιακού Βόλου η ANIMUS του Αχιλλέα Νταβέλη


Μοιράσου το άρθρο

Η ANIMUS μέγας χορηγός του Ολυμπιακού Βόλου και η 21ADMEDIA» ΜΙΚΕ την αποκλειστική κάλυψη και μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2022-2023.

Αναλυτικά:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «21ADMEDIA» μεταξύ των Προέδρων, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα και του Ομίλου ANIMUS  κ. Αχιλλέα Νταβέλη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης που ακολούθησε οι δύο άνδρες συμφώνησαν τα ακόλουθα:

1.    Μέγας χορηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι η ANIMUS A.E.

2.    H «21ADMEDIA» ΜΙΚΕ θα αναλάβει την αποκλειστική κάλυψη και μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2022-2023.

3.    Την κάλυψη των ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνει η ANIMUS A.E. Σε αυτό το πλαίσιο όλο το πακέτο των Ιατρικών- Διαγνωστικών εξετάσεων , θεραπευτική κάλυψη και εργομετρικά, τα αναλαμβάνει η ANIMUS A.E σε συνεργασία με την εταιρία  «THE MEDICAL PROJECT».

4.    Μαζί με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου κ. Τσεκούρα και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Νταβέλη, συμφωνήθηκε επίσης να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας των δύο ομάδων με κοινές δράσεις όπως  φιλικά παιχνίδια , εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και οτιδήποτε άλλο προάγει τη φιλία και την αγαστή συνεργασία μεταξύ Βόλου και Λάρισας και με αφετηρία τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν από σήμερα οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις