Πήρε Μαρούφ, ανανέωσε με Γιαννακό ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας

Την απόκτηση του Αβραάμ Μαρούφ και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Γιαννακό ανακοίνωσε ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας.
Αναλυτικά:
“Σημαντική προσθήκη για τον Πανιώνιο,καθώς οι άνθρωποι της κυανέρυθρης ομάδας της Νέας Ιωνίας ενέταξαν στο δυναμικό τους τον μέσο Αβραάμ Μαρούφ,οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Ριζομύλου.
Ο νεαρός χαφ φημίζεται για την ταχύτητα και την άψογη τεχνική του κατάρτιση,ενώ θα δώσει πολλές λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αβραάμ Μαρούφ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Νέους Αθλητές Νίκης,ενώ φόρεσε τις φανέλες του Παγασητικού και Αετού Κερασιάς. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Ριζομύλου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α’Τοπική και ανήκε στο ρόστερ των κοκκινόμαυρων για τέσσερις σεζόν.
Επίσης, στο παρελθόν ο ίδιος έπαιξε με τα χρώματα του Πανιωνίου για μία σεζόν.
Ακόμα ο 17χρονος ταλαντούχος μέσος Ραφαήλ Γιαννακός ανανέωσε την συνεργασία του και την επόμενη σεζόν με τον Πανιώνιο.Ο Ραφαήλ είναι πηγαίο και αστείρευτο ταλέντο,ενώ όταν δίνεται η ευκαιρία για συμμετοχή μέσα σε έναν αγώνα καταθέτει ”ψυχή και ”σώματι”.
Ο ίδιος είναι γιος του προπονητή της ομάδας Γιάννη Γιαννακού.
Τέλος,η τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Πανιωνίου καλωσορίζει και εύχεται στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές πάντα υγεία,επιτυχίες και υψηλές διακρίσεις με την ιστορική φανέλα του Πανιωνίου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις