Ανανέωσε ο Αμανατίδης με ΑΣΑ – Το νέο τεχνικό τιμ, Τζέκος ο νέος τιμ μάνατζερ

“Μπαράζ” ανακοινώσεων για την Αναγέννηση Καρδίτσας, με “φόντο” την αναδιαμόρφωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ανανέωσε ο Αμανατίδης, συγκροτήθηκε το νέο τεχνικό τιμ, Τζέκος, αντί Αγγελή, ως τιμ μάνατζερ.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση για την ανανέωση Αμανατίδη:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή μας, κ.Περικλή Αμανατίδη, o οποίος παραμένει στον πάγκο της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Περικλής Αμανατίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Α.Σ. Αμπελοκήπων, για να ακολουθήσουν κατά σειρά Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνας Νέων Πόρων, Βέροια Κοζάνη, Αγροτικός Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, Λαμία, Τρίκαλα, Αιγινιακός, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου και Αναγέννηση. Αξιοσημείωτο είναι πως με την ομάδα μας ο κ.Αμανατίδης πανηγύρισε την ενδέκατη (11) άνοδο της καριέρας του σε εθνικές κατηγορίες.

Coach σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Το τεχνικό τιμ της Αναγέννησης:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα πλαισιώσει τον προπονητή μας, κ.Περικλή Αμανατίδη.

Βοηθός προπονητή: Γιάννης Τσακμακίδης. Ο Γιάννης είναι κάτοχος UEFA Α, αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του κ.Αμανατίδη την περασμένη σεζόν, έχοντας εξαιρετική συνεργασία.

Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης: Θεοφάνης Τζατζάκης. Ο Θεοφάνης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητικός Επιστήμονας. Μετράει 7 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με την μέθοδο των κριτών, 49 βιβλιογραφικές αναφορές καθώς και 6 παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια. Τέλος κατέχει την κορυφαία αμερικανική πιστοποίηση φυσικής κατάστασης για επαγγελματίες CSCS από την NSCA. Αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον προπονητή μας, κ. Περικλή Αμανατίδη, κατακτώντας τρεις ανόδους, ενώ βρισκόταν και πέρυσι στο προπονητικό τιμ.

Προπονητής Φυσικής Κατάστασης-Προπονητής αποκατάστασης-Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης Ακαδημιών: Γιώργος Κεφαλάς.

Ο Γιώργος έχει υπάρξει στο προπονητικό τιμ της Αναγέννησης και κατά το παρελθόν, ενώ έχει θητεύσει σε Λεβαδειακό και Παναχαϊκή.

Προπονητής τερματοφυλάκων- Προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών: Θωμάς Μπουντόλος: Ο Θωμάς βρίσκεται επί σειρά ετών στο τεχνικό τιμ της Αναγέννησης.

Επικεφαλής Ιατρικού τιμ: Μιλτιάδης Γεωργούσης. Ο Μιλτιάδης είναι ορθοπεδικός χειρούργος –αθλητίατρος- Διευθυντής Α΄ Ορθοπεδικής Ρομποτικής χειρουργικής στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Επικεφαλής φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Φούκας

Η διοίκηση της Αναγέννησης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου, συνεχίζει την οργάνωση του Συλλόγου σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη Τζέκου:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Δήμος Τζέκος αναλαμβάνει τη θέση του team manager.

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς ως ποδοσφαιριστής στην Αναγέννηση , με την οποία έγραψε τη δική του ιστορία, αλλά και μετά την περσινή του παρουσία ως αρχισκάουτερ, ο Δήμος θα συνεχίσει μαζί μας από νέα θέση.

Θα θέλαμε να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες από το νέο του πόστο!».

Η επίσημη ενημέρωση για τη λύση της συνεργασίας με Αγγελή:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας της με τον Γενικό Αρχηγό, Βαγγέλη Αγγέλη.

Θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις