Καταγγελίες Νύκταρη: «Στέλνουν κατευθυνόμενους διαιτητές»

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Ηρακλής Νύκταρης μέσω του ΣΠΟΡ FM Χανίων. Ο χρηματοδότης του ΑΟ Χανίων κατηγόρησε τον διαιτητή Γρατσάνη πως έλαβε εντολή να μην αρχίσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα με αφορμή ότι δεν είχε πληρωθεί στην ώρα του. Μάλιστα κατονόμασε τους κ.κ. Καραμελίδη και Μπουτζιώλη.

«Έγινε ένα φιάσκο από τον διαιτητή. Λόγω αλλαγής ώρα προέκυψε το πρόβλημα με τα χρήματα. Εγώ έδωσα εντολή να πάνε τα λεφτά από το Ηράκλειο. Το μοναδικό παιχνίδι που έμεινε στις 15:00 και δεν άλλαξε η ώρα ήταν το δικό μας. Ό,τι τρεχούμενα έξοδα είχε η ομάδα τα είχα κανονίσει. Ο διαιτητής για δύο λεπτά δεν άρχισε το παιχνίδι. Μίλησα με τον Καλογιάννη και εκείνος μίλησε με το διαιτητή, αλλά ήταν ανένδοτος. Ο διαιτητής ήταν βαλτός για να μην παίξει η ομάδα. Εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς. Από τη στιγμή που μίλησαν με τους παράγοντες αυτούς και πήραν εντολή, αποφάσισαν να μη γίνει το παιχνίδι. Η ομάδα των Χανίων δεν χρωστά σε κανέναν», τόνισε.

«Θα μιλήσω με ονόματα. Ο Καραμελίδης με τον πρόεδρο ΕΠΣ Τρικάλων (σ.σ. Θανάσης Μπουτζιώλης), που ορίζουν τους διαιτητές, το έκαναν. Μας στέλνουν κατευθυνόμενους τους διαιτητές. Δεν πρόκειται να δεχτώ του χρόνου να ορίζονται οι διαιτητές, μόνο με κλήρωση. Ό,τι και αν κάνουν, η ομάδα θα σωθεί. Ο αγώνας δεν έγινε για άλλους σκοπούς. Αυτή η ΕΠΟ πρέπει να τελειώσει. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ένα πέναλτι. Η ΕΠΟ μάς χρωστά λεφτά, όπως και η Football League. Γιατί για τη Ζάκυνθο δεν γίνεται τίποτα; Επειδή ο υπουργός είναι από εκεί; Λέω εγώ τώρα…», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις