Καμπάνα 15 ημερών στον Ξηροφώτο

Με πρόστιμο, αλλά και απαγόρευση εισόδου σε φυσικά πρόσωπα τιμωρήθηκαν Πύρασος και Θεσπρωτός για τα όσα συνέβησαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θεσπρωτία στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Στο ματς των δύο ομάδων είχε υπάρξει σύρραξη ανάμεσα σε μέλη των αποστολών, με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να επιβάλλει πρόστιμο 250 ευρώ στην κάθε μία, αλλά και απαγόρευση εισόδου για 15 ημέρες στον αγωνιστικό χώρο στον εκπρόσωπο του Θεσπρωτού Κωνσταντίνο Σακαρέλη, αλλά και τον προπονητή της ομάδας της Νέας Αγχιάλου Στέφανο Ξηροφώτο.

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

– Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Αθανάσιο Δημητρίου, παρατηρητή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Ιωνικός-Εθνικός της 5/3/2016 πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτόν την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνα για τριάντα (30) ημέρες.

– Κηρύσσει τον εγκαλούμενο, Στυλιανό Καλαϊτζή, αξιωματούχο (διερμηνέα) του εγκαλούμενου σωματείου Απόλλων 1960 πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους διάρκειας ενός (1) μήνα (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Απόλλων 1960 -Ηρακλής Αμπελοκήπων της 28/2/2016).

– Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους το σωματείο ΑΕ Ερμιονίδας και τον εκπρόσωπο αυτού, Βασίλειο Παλυβό. Επιβάλλει α) σε αμφότερους τους ως άνω εγκαλουμένους χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και β) στο Βασίλειο Παλυβό ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Βύζας Μεγάρων-Ερμιονίδα της 21/2/2016).

– Κηρύσσει τα εγκαλούμενα πρόσωπα α) Κωνσταντίνο Σακαρέλη, εκπροσώπου του σωματείου Θεπρωτός β) το σωματείο Θεπρωτός, γ) Στέφανο Ξηρόφωτου, προπονητή του σωματείου Πύρασος Ν. Αγχιάλου και δ) το σωματείο Πύρασος Ν. Αγχιάλου πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε όλα τα εγκαλούμενα πρόσωπα, τα πρώτα δύο ως εις ολόκληρον υπεύθυνα για την τελεσθείσα από τον πρώτο εγκαλούμενο λόγω εξύβριση σε βάρος του τρίτου εξ αυτών και στα δύο τελευταία ως εις ολόκληρον υπεύθυνα για την τελεσθείσα από τον τρίτο εγκαλούμενο λόγω εξύβριση σε βάρος του πρώτου εξ αυτών, χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και, επιπλέον, σε καθένα από τους πρώτο και τρίτο των εγκαλουμένων ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Θεπρωτός-Πύρασος Ν. Αγχιάλου της 24/1/2016)».