Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης διώχνει την ΠΑΕ από τη Ριζούπολη με εξώδικο!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΠΑΕ, που εκδικάζονται στις 8 Αυγούστου – Προκαλείται πρόβλημα και με την προετοιμασία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που μοιραία θα καθυστερήσει

Τον διώχνει από το… σπίτι του! Πράξη την απειλή του για… έξωση από το γήπεδο της Ριζούπολης κάνει ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης προς την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Έτσι μετά την ανταλλαγή εξωδίκων, έπειτα από την ολοκλήρωση της πενταετούς σύμβασης αποκλειστικής χρήσης που είχε η ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και τον ανοιχτό πόλεμο με αφορμή την μη ικανοποίηση των εξωφρενικών αρχικά απαιτήσεων του Γυμναστικού Συλλόγου, ο τελευταίος προχωρά στο επόμενο βήμα!

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης διώχνει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» από τη φυσική της έδρα και πάει στα δικαστήρια προκειμένου να παραλάβει τους λοιπούς χώρους (γραφεία κ.λπ.) τα οποία χρησιμοποιούσε η ΠΑΕ, επικαλούμενος την υποχρέωση βάσει του νόμου 2725/99 για την παραχώρηση του αγωνιστικού χώρου και διάφορων εγκαταστάσεων μόνο στις επίσημες αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα ο Γ.Σ. κατέθεσε αίτημα ασφαλιστικών μέτρων κατά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στις 28/7/2022, τα οποία έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Ειρηνοδικείο Αθηνών…

Μοιραία αυτή η εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά και την προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της νέας σεζόν, καθώς το γηπεδικό πρόβλημα δεδομένα αναμένεται να οδηγήσει σε καθυστερήσεις ως προς το χρονοδιάγραμμα της ομάδας.

Πηγή: a-sports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις