Ξέσπασμα του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα: “Ομάδες δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο κι ανέβηκαν κατηγορία”

 

Ο Αγροτικός Αστέρας περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο. Ο Χρόνης Παπαβραμίδης μίλησε στο «metrosport» για το πώς βιώνει όλη αυτή την αναμονή.

«Περισσότερο πρωταθλητής από τον Αστέρα δεν υπήρχε στη Γ’ Εθνική. Ένα σωρό ομάδες δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο και κάποιες ανέβηκαν και στη Σούπερ Λιγκ 2, άρα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτές. Η προθεσμία ήταν μέχρι 31 Ιουλίου και ήδη δόθηκε παράταση για τις 17 Αυγούστου και εμείς είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο από τις 19 Απριλίου.

Πήραμε την έγκριση της ΕΠΟ και έτσι παίζαμε. Δεν παίξαμε όλα τα παιχνίδια; Δεν παίξαμε στα μπαράζ; Δεν μας έστελναν διαιτησίες; Δεν μας έβαλαν στην κλήρωση; Τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα. Και εμείς μπορούσαμε να κάνουμε δύο-τρεις ενστάσεις και δεν κάναμε καμία»

-Αν ο Αστέρας δεν ανέβει τι σκοπεύετε να κάνετε;

«Θα ξεσηκωθεί όλος ο Εύοσμος. Με τι μούτρα θα έρθουν να μιλήσουν στον Εύοσμο; Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τίποτε, μόνο σιωπώ. Ότι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω. Τρία χρόνια παλεύω να βγω. Την τελευταία χρονιά πούλησα το εξοχικό μου για να βγάλω αυτή την ομάδα, για να κάνω το όνειρο μου. Το πούλησα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στα μπαράζ. Πλήρωνα τρεις χιλιάδες ευρώ διαιτησία. Μ’ έβαζαν από την Κρήτη και την Αθήνα λες και δεν υπήρχαν διαιτητές από τον Έβρο μέχρι τον Βόλο. Γιατί; Γιατί δεν είμαστε με κανέναν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο;

Το κάναμε επίτηδες; Θέλαμε να γλυτώσουμε κάτι; Γιατί μας επέτρεψαν να παίξουμε; Γιατί να καταστραφώ εγώ και όλοι οι άλλοι, όποιοι και να είναι; Πρέπει να καταστρεφόμαστε και οικονομικά και ψυχολογικά; Πρέπει να αρρωστήσουμε; Και μιλάμε για μια ομάδα που είχε ανέβει δύο μήνες πριν τελειώσει το Πρωτάθλημα, που είχε 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο».

Ο Χρόνης Παπαβραμίδης συνέχισε το ξέσπασμα του λέγοντας: «Μόνο εγώ θα τιμωρηθώ; Ότι μπορώ να κάνω θα το κάνω. Η όλοι ή κανένας. Γιατί μόνο ο Αστέρας;

Η ομάδα που έκανε την ένσταση και ήταν 15 βαθμούς πίσω, για ποιο λόγο την έκανε. Γιατί την έκανε μόνο για τον Αστέρα και όχι πανελλήνια. Περιμέναμε δύο μήνες για την υπόθεση της Κοζάνης με τον Μακεδονικό. Πληρώσαμε δύο μηνιάτικα λόγω αυτής της καθυστέρησης, παραπάνω σε όλους. Τώρα περιμένουν οι ποδοσφαιριστές, ο κόσμος, εμείς. Γιατί δεν βγάζουν την απόφαση και αν την βγάλουν να είναι για όλους και όχι μόνο για τον Αστέρα. Πρέπει να είμαστε με κάποιον; Τι σας έκανε ο Αστέρας; Ας τους ρίξουν όλους και εμάς ας μας ρίξουν στη Γ ερασιτεχνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις