Παραιτήθηκε ο Στέλιος Βούλγαρης

Την παραίτησή του από την Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε ο Στέλιος Βούλγαρης.  Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Ολοκληρώνοντας έναν κύκλο (10) μηνών, από τη στιγμή που είχα την τιμή να συμμετέχω ως Α” αντιπρόεδρος του Συλλόγου στη Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι στήριξαν τόσο αυτή την προσπάθεια εξ αρχής, όσο και εμένα προσωπικά, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο εγχείρημα.

Ευχαριστώ τους στενούς συνεργάτες μου, το Τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για τη μέχρι τώρα συνεργασία και προσφορά τους στην παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα Γ” Εθνικής, όπου επανεμφανίστηκε μετά την περυσινή περιπέτεια. Αναγνωρίζω, ότι στα τόσα πολλά που συνέβησαν σε αυτό το διάστημα, υπήρξαν λάθη, που προσπαθήσαμε να διορθώσουμε άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε όχι.

Όλη αυτή η διαδικασία είχε έναν προϋπολογισμό εξόδων τα οποία υπερέβησαν τις αρχικές προβλέψεις, εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που προέκυπταν διαρκώς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ τα έσοδα ήταν πολύ λιγότερα από τα προσδοκώμενα.

Με όλη αυτή τη διαμορφωθείσα κατάσταση και αδυνατώντας να σηκώνω αποκλειστικά άλλο το οικονομικό βάρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου, παραμένοντας ως μέλος του Δ.Σ. και -όπως επί πολλά χρόνια- πιστός στρατιώτης της ιδέας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Με ιδιαίτερη τιμή

Στέλιος Βούλγαρης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις