«Πρόκληση η προσαγωγή μας στο αστυνομικό τμήμα»

Θέση για το επεισόδιο το οποίο έγινε στο χτεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, πήρε ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος προχώρησε στην έκδοση δήλωσης.

Μέσω αυτής το αφεντικό της θεσσαλικής ομάδας ευχαριστεί τον Πανσερραϊκό για την φιλοξενία του, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει ότι στην επίτευξη του τέρματος του Σερτζίνιο δεν προκάλεσε με τον πανηγυρισμό του.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Mε αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα Πανσερραϊκός-ΑΟΤ στο γήπεδο των Σερρών, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής.

1ον Δεν θεωρώ ότι αποτελεί πρόκληση ο πανηγυρισμός ενός γκολ από έναν ποδοσφαιριστή και η αφιέρωση του στον μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο της ομάδας που εκπροσωπεί.

2ον Δεν θεωρώ πρόκληση την παρουσία της οικογένειας της ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ στον δύσκολο αγώνα που δίνει η ομάδα για να κατακτήσει τους στόχους της.

3ον Θεωρώ πρόκληση την προσαγωγή μας στο αστυνομικό τμήμα ως κατηγορούμενοι χειροδικίας, τη στιγμή που οι μαρτυρίες, τα βίντεο και όλο το φωτογραφικό υλικό καταμαρτυρούν ότι όλες οι αντιδράσεις μας ήταν καθαρά αμυντικές για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας καθώς στο μπουθ ήμουν εγώ, η σύζυγός μου, ο γιος μου με την σύντροφο του, η γραμματέας μου και άλλα δύο φιλικά ζευγάρια.

Τέλος, η ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ και προσωπικά εγώ δεν επιθυμούμε την ποινική δίωξη της Διοίκησης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Κατανοούμε ότι οι εντάσειςπροήλθαν από μία μερίδα φιλάθλων που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του συλλόγου».