«Λύνει» τα ban και προχωρά στις μεταγραφές

Τα «Σερβικά» ban αν μη τι άλλο είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς αυτήν την στιγμή για την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία και αν δεν εξοφλήσει ή έστω βρει λύση στις περιπτώσεις των Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς και Πέτριτς δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να κλείσει μια και καλή το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών, επιχειρώντας τις επόμενες ημέρες να βρει λύση στο πρόβλημα των 600.000€ που αφορά τους Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς και Πέτριτς τους οποίος και άφησε «πεσκέσι» η διοίκηση Κούγια.

Σε αντίθεση με τους τρεις Σέρβους, η ΠΑΕ κατάφερε το προηγούμενο διάστημα να εξοφλήσει πλήρως τους Πατράλη και Συμελίδη, ενώ ήρθε σε συμφωνία με την αποπλήρωση του χρέους και με τον Μανώλη Μπέρτο.

Από την στιγμή όπου η ΠΑΕ καταφέρει να πάρει το πράσινο φως των μεταγραφών, την ίδια στιγμή θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση των Κώστα Πλέγα, Δημήτρη Θωμαΐδη και Πέτρο Καλουτσικίδη, οι οποίοι ήδη βρίσκονται στη Λάρισα και προπονούνται με την ομάδα.

Υπενθυμίζετε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ θα γίνει στο Καρπενήσι από τις 12 έως και τις 26 Αυγούστου ενώ στο ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθούν και τέσσερα φιλικά με Αιολικό (13/08), Παναχαϊκή (18/08), Προοδευτική (21/08) και Α.Ε. Μυκόνου (25/08).

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις