Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πύρασος (pics)

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των Αγχιαλιτών:

“Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Αυγούστου άρχισε η προετοιμασία του Πυράσου για την αγωνιστική σεζόν 2022-23 που θα είναι η 36η στην ιστορία του συλλόγου μας στην Α’ Τοπική Κατηγορία, του συλλόγου που μας που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ο πατέρας Νικόλαος Μακαντάσης τέλεσε τον Αγιασμό και ακολούθως ο προπονητής Δημήτρης Φραγκούλης ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας λέγοντας πως η ομάδα μας πρέπει να παίζει με νοοτροπία νικητή. Ο πρόεδρος Ιωάννης Μόσδρομος καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές στον Πύρασο, αναφέροντας πως ο σύλλογος έχει βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Μετά την πρώτη προπόνηση, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο Cielo για συζήτηση και καφεδάκι…

***Ευχαριστούμε θερμά τον Θοδωρή Στάμο που ήταν και πάντα είναι δίπλα στην προσπάθεια της διοίκησης, προσφέροντας χορηγία για τις εμφανίσεις προπόνησης της νέας περιόδου.

***Οι προπονήσεις για περίπου δέκα ημέρες θα γίνουν στο γήπεδο των Μικροθηβών – ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΑΣ Μικροθηβών για τη συνεργασία- και μετά στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου που πρασίνισε μετά τις πρόσφατες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις